Home    Doel    Biografie    Contact    Pancrock 2015    Pancrock en CDJF   

CdJF steunt artiesten en bands

Alkmaar - Een fonds van waaruit talentvolle bands en muzikanten financieel worden ondersteund. Dat was de wens van gitarist Cock de Jong (The Shavers) uit Alkmaar. Hij overleed in 2011 op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

In 2012 ging de wens van Cock in vervulling, want toen werd de eerste 5000 euro overhandigd aan de ‘winnaar’ van een competitie waarvoor bands en muzikanten zich konden aanmelden.

De kas van het fonds ‘Cock de Jong Foundation’ is gevuld met de opbrengst van het afscheidsfestival rond The Shavers. Het bedrag is zodanig dat de geldprijs voorlopig jaarlijks kan worden uitgekeerd.

Wie giften wil storten in het fonds: bankrekeningnummer CdJFoundation: Rabobank 1290.32.670

 

nieuws

CdJF steunt artiesten en bands

Alkmaar - Een fonds van waaruit talentvolle bands en muzikanten financieel worden ondersteund. Dat was de wens van gitarist Cock de Jong (The Shavers) uit Alkmaar. Hij overleed in 2011 op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. In 2012 ging de wens van Cock in vervulling,... lees verder

Website CdJF in de lucht

Sinds vrijdag 18 mei jl. is de website van de Cock de Jong Foundation in de lucht. Via deze website informeren wij de bezoekers over o.a. de doelstelling van de CdJF en over de procedure voor de deelnemende artiesten en bands. Bovendien kun je hier terecht voor de laatste... lees verder

 

© Copyright 2012 CdJF. Powered by WEBFLOW and Studio Buzzer